Verzorging van Wonden


Natuurlijke lichaamsverzorging (verzorging wonden)

Goed voor uzelf zorgen is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Tijd nemen voor ontspanning is een bewuste keuze binnen een gezond en gelukkig leven.

Ook u kunt dat ervaren. Door een klein moment groot te maken. En ook eens lief te zijn voor uzelf. Maak een beleving van uw dagelijkse lichaamsverzorging. Met puur natuur kwaliteitsproducten voor een zeer redelijke prijs. Gemaakt met diep respect voor mens, milieu en maatschappij. De producten van AquaLyte Sensations en AquaLyte Sensitive zijn lichaamsverzorgingsproducten die speciaal voor u ontwikkeld zijn op basis van AquaLyte pH.

Een goede verzorging van je huid begint met AquaLyte pH Human. AquaLyte pH Human kan puur op de huid verneveld worden om de huid te verzorging. De producten van AquaLyte Sensations zijn ontwikkeld om daarnaast de normale en gemengde huid te verzorgen. Door de toepassing van een hoge Redoxwaarde zijn deze producten ook zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid. Om een droge en gevoelige huid extra te verzorgen hebben we de producten van AquaLyte Sensitive ontwikkeld.

Heeft u last van eczeem, psoriasis of andere huidaandoeningen? Dan zijn deze producten uitmate geschikt om uw gevoelige huid dagelijks te voeden en te verzorgen.  Wondjes, een beschadigde huid? Een nieuwe tatoeage of piercing en je hebt last van een infectie of brandende pijn? Een goede verzorging begint met AquaLyte pH Human!

Voor een goede en snelle genezing van je tatoeage of je piercing ben je altijd zelf verantwoordelijk. Neem daarom deze instructie serieus, het gaat tenslotte om een wond!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *