Nierreiniging


Waarom is een nierreiniging belangrijk?

Een gereinigde nier werkt optimaal in zijn functie van het filteren van verontreinigende stoffen, geneesmiddelen, chemicaliën en andere schadelijke stoffen.

Naast het verwerken van afvalstoffen, helpen uw nieren ook bij het regelen van uw bloeddruk, het onderhoud van de vloeistof elektrolyt balans, activeren ze Vitamine D en helpen ze bij het handhaven van het zuur-base evenwicht in uw lichaam.

Over het algemeen moet in de eerste plaats de mineraalvoorraden flink worden aangevuld. Die voorraden zijn in de loop van de jaren leeggeroofd om zuren te neutraliseren. Die geneutraliseerde, vooral oude zuren, willen wij toch het liefst zo snel mogelijk uit ons lichaam kwijt? Onze nieren kunnen dat allemaal alleen niet goed aan. Geen punt, want wat is ons grootste uitscheidingsorgaan? Juist, onze huid, de ‘derde nier’. Onze voeten nemen in dat proces 30% voor hun rekening. Met basische baden helpt u de huid, de geneutraliseerde zuren uit te scheiden. Het belang van het consequent verwijderen van afvalstoffen en zuren via de huid kan niet voldoende worden benadrukt. Veel nierklachten worden veroorzaakt doordat onze nieren overstelpt worden met toxinen en deze afvalstoffen niet kunnen verwerken. Doordat onze huid gaat daarbij helpen kunnen huidaandoeningen, zoals eczeem en psoriasis ontstaan.

Het is belangrijk dat u zelf actief de verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen gezondheid. Dat kan door uw lichaam grondig te reinigen. Om uw lichaam te reinigen is het belangrijk om eerst een darm- en nierreiniging te doen, gevolgd door een leverreiniging, zodat uw lichaam zich kan herstellen. Het zuiveren van de nieren maakt dat de gifstoffen uit de lever tijdens de leverzuivering geen belasting vormen. U kunt de nier- en leverzuiveringen combineren, maar zorg wel dat u de nierthee niet drinkt op de dag van de daadwerkelijke leverzuivering. Een nierreiniging duurt 20 – 30 dagen.

Het zuiveren van de nieren doen we met kruidenthee, niet de hoeveelheid vocht reinigt de nieren het zijn de kruiden die de nieren ondersteunen bij deze grote schoonmaak. Daarnaast is het erg belangrijk om dagelijks 1 – 1,5 liter water met daaraan 3% AquaLyte pH Human toegevoegd te drinken.
Wat u nodig hebt voor een nierreiniging: 1 liter AquaLyte pH Human, 500 ml AquaLyte HimaLaya, 450 gr Nierreiniging thee.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *