Lichaamsgewicht in balans


Kiloknaller Dieet

Het kiloknaller dieet is een dieet waarbij we zeker niet zeggen om zo min mogelijk te eten. Om het darmstelsel goed te laten werken moeten er zes eet- en drinkmomenten op de dag zijn en dat begint met een ontbijt. Tot drie uur voor het slapen gaan wordt het afgeraden om te eten aangezien tijdens de slaap de stofwisseling langzamer wordt en er zodoende minder wordt verbrand. Drink daarnaast dagelijks 1,5 tot 2 liter water met 3% AquaLyte pH Human.

Hoe word je dik?
Dikker worden is een kwestie van een verstoorde energiebalans. Je wordt dikker als je meer eet dan je lichaam nodig heeft. Je neemt dan teveel calorieën tot je. De hoeveelheid vet zorgt wel grotendeels voor het dikker worden. Let ook op light-producten, hier kun je ook dikker van worden. Wanneer je hier veel van eet, levert het tòch veel calorieën. Ook van mager eten kun je dus dik worden. Bovendien is té mager eten niet gezond, want vetten heb je nodig.

Het is niet hoeveel je eet wat je dik maakt, het gaat er om wat je eet.

Mensen met overgewicht en obesitas (ernstig overgewicht) zijn meestal ZWAAR ONDERVOED. Juist! Dikke mensen hebben een gierend tekort aan voedingsstoffen. Een lichaam dat een tekort heeft aan echte voedingsstoffen zoals: vitaminen, mineralen, plantaardige eiwitten, sporenelementen, heeft altijd honger. Honger naar eten.

Er zijn twee redenen waarom je niet kunt afvallen

  1.  Een tekort aan bepaalde mineralen en gezonde vetten maakt het voor je lichaam onmogelijk om vet te verbranden;
  2. Een disbalans in je hormoonhuishouding is een belangrijke reden van gewichtstoename en vetoplag;

Hoe val je af? Kiloknaller dieet!

Verantwoord afvallen, hoe doen we dat precies? Uit ervaring weet ik dat afvallen best moeilijk is. Het is een bepaalde lifestyle en onze gezondheid dient prioriteit nummer 1 te hebben. Soms hoort afvallen daarbij. Ben je het beu al die diëten die je nergens hebben gebracht, maar wil je toch een maatje minder? Dan is het kiloknaller dieet iets voor jou!

Met het kiloknaller dieet vullen we de tekorten van voedingstoffen aan, stimuleren we de verbranding van vet in je bloed, brengen we je hormoonhuishouding in balans en reinigen we het lichaam.

Speciaal ontwikkeld op basis van AquaLyte pH HimaLaya met Acai en Tarwegras: Kiloknaller sap. Een kuur van 60 dagen waarbij je 10 – 15 kilo kwijt kunt raken, gewoon kunt blijven eten, niet moe of futloos wordt en je uiteindelijk heerlijk in je vel gaat zitten!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *