Leverreiniging


De sleutel tot een energiek, pijnvrij en gezond leven:  een schoon, onbelemmerd, normaal functionerend systeem van organen.

Een goede gezondheid niet komt door gebruik van veel voorgeschreven medicijnen, operatieve verwijdering van lichaamsdelen of zelfs niet van antioxidanten. Echte gezondheid komt door het elimineren van lichaamsvreemde stoffen, die vitale organen belemmeren in hun optimale natuurlijke functioneren waarmee ze het lichaam voorzien van gezonde voedingsstoffen.

Galstenen zijn een belangrijke oorzaak van ziekte in het lichaam. Ze verminderen het functioneren van het meest complexe, veelzijdige en invloedrijke orgaan van het lichaam – de lever. Veel mensen denken dat galstenen alleen in de galblaas gevonden kunnen worden. De meeste stenen worden in de lever gevormd en niet in de galblaas. Een belangrijke functie van de lever is de produktie van gal. De meeste voeding kan niet goed verteerd worden zonder gal. Om de dunne darm in staat te stellen vet en calcium te absorberen uit de voeding, moet het voedsel dus eerst worden vermengd met gal. Als vet niet goed verteerd wordt, is dat een indicatie dat de galafscheiding onvoldoende is en het onverteerde vet blijft dan in het darmstelsel. Aangezien de beschikbaarheid van gal in de darmen essentieel is voor de absorptie van vetten, calcium en vitamine K, kunnen galstenen leiden tot levensbedreigende ziekten, zoals hartziekten, osteoporose en kanker. Gal verwijdert ook toxinen uit de lever. Daarnaast ontzuren en zuiveren ze de darmen. Galstenen in de lever en galblaas kunnen verantwoordelijk worden gehouden voor bijna iedere ziekte in de mond. De galstenen hinderen de spijsvertering en de absorptie van voedsel. Bacteriële infecties en virus infecties in de mond ontstaan alleen wanneer afvalstoffen niet goed worden verteerd en er een bron van zelftoxicatie van het lichaam ontstaat.

De verwijdering van galstenen helpt de spijsverteringfunctie te normaliseren, het celstofwissselingsproces te verbeteren en de balans in het gehele lichaam te onderhouden.

Een darmreiniging en leverreiniging zijn net zo goed voor u gezondheid als een goede onderhoudsbeurt van een slecht lopende auto. De lever en de galblaas van galstenen bevrijden is een van de belangrijkste en krachtigste benaderingen die u kunt hanteren om uw gezondheid te verbeteren.  Voordat u uw lever kunt reinigen is het belangrijk eerst uw darmen en nieren te reinigen. De leverreiniging vereist zes dagen voorbereiding, gevolgd door de eigenlijke reiniging, die 16 tot 20 uur duurt.

 

Wat u nodig heeft voor een volledige darm- nier-  en leverreiniging: 2 liter AquaLyte pH Human, 2x 500 ml AquaLyte HimaLaya, 450 gr Nierreiniging thee, verse citroenen, 100 gram bitterzout, 100 gram zuiveringszout, 250 gram Himalayazout, 5 liter biologische appelsap + 2 flesjes cranberrysap, extra vergine olijfolie koudgeperst, verse grapefruit of citroenen en sinaasappels genoeg om 180 cl sap te persen, 2 kannen van 500 ml, één met deksel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *