Huidaandoeningen & Psoriasis


Een gezonde huid begint van binnenuit, uw huid is een afspiegeling van uw gezondheid.

Er zijn verschillende oorzaken van huidaandoeningen die in twee hoofdgroepen te verdelen zijn: uitwendige oorzaken en inwendige oorzaken. Huidaandoeningen met een uitwendige oorzaak worden hoofdzakelijk veroorzaakt door schimmels, virussen en bacteriën. Deze huidaandoeningen verdwijnen eenvoudig door AquaLyte pH Human puur op de huid te spuiten. Daarnaast is het aanbevolen dagelijks 1 – 1,5 liter water te drinken met daaraan 3% AquaLyte pH Human toegevoegd.

Inwendige oorzaken: de huid is onze derde nier, wanneer onze nieren overbelast zijn gaat onze huid de nieren helpen. Dat uit zich eerst in zweetvoeten en later in de vorm van eczeem en andere huidaandoeningen, zoals psoriasis. Huidaandoeningen die van binnenuit veroorzaakt worden, moeten ook van binnenuit behandeld worden. Dat doen we door de nieren te reinigen en dagelijks 1,5 – 2 liter water te drinken. Daarnaast zijn er verschillende AquaLyte Sensations en AquaLyte Sensitive huidverzorgingsproducten ontwikkeld om de huid te verzorgen en te helpen bij het herstellen van de huid.

Het verzorgen van eczeem en de psoriasis huid

Drink gedurende 30 dagen dagelijks Nierreinigingsthee. Drink dagelijks 1 liter water met AquaLyte pH Human en 0,5 liter water met AquaLyte Himalaya, dit om uw nieren te reinigen. Behandel de huid met crème  op basis van AquaLyte pH en spuit naar behoefte AquaLyte pH puur op de huid. Gebruik bij het wassen zeep op basis van AquaLyte pH en neem 1x per week een bad gevuld met AquaLyte pH, Himalayazout en Geitenmelkpoeder. Wanneer u een bad of douche neemt is het aan te bevelen een verdamper gevuld met onverdunde AquaLyte pH Human in de badkamer te plaatsen. Door de ontwikkeling van stoom zal de badkamer zeer snel gevuld zijn met AquaLyte pH Human wat een weldaad is voor uw huid.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *