Darmreiniging


Gezond zijn en blijven, hoe doe je dat?

Veel ziekten en aandoeningen zijn terug te leiden naar galstenen die de systemen in het lichaam blokkeren, waardoor virussen, schimmels en bacteriën vrijspel hebben en de aandoeningen alleen maar verergeren.

Galstenen in de lever vormen een van de hoofdredenen waarom mensen ziek worden en maar moeilijk van een ziekte herstellen. Zowel verzuring, vergiftiging, virussen, schimmels of bacteriën kunnen verstoppingen in onze nieren, darmen en gal- of lever veroorzaken.

Het is belangrijk dat u zelf actief de verantwoordelijkheid neemt voor uw eigen gezondheid. Dat kan door uw lichaam grondig te reinigen. Om uw lichaam te reinigen is het belangrijk om eerst een darm- en nierreiniging te doen, gevolgd door een leverreiniging, zodat uw lichaam zich kan herstellen.

 

Darmklachten

De dikke darm neemt mineralen en water op. Als het vlies van de dikke darm is aangetast door plaque kan het geen mineralen opnemen (evenmin als bepaalde vitamines). Een slechte stoelgang veroorzaakt vermoeidheid, waardoor u op de lange termijn geen energie meer heeft om de dag te beginnen. Een verstopte dikke darm veroorzaakt ziekten die te maken hebben met voedingstekorten.

Zoals bijvoorbeeld de ziekte van Crohn, deze ziekte wordt gekenmerkt door een chronische ontsteking van het spijsverteringsstelsel die meestal het laatste deel van de darmen treft. Over de precieze oorzaak is nog altijd weinig geweten, maar wat al lang vermoed wordt – dat het om een mycobacterie zou gaan – lijkt te worden bevestigd. Met andere woorden: de ziekte zou veroorzaakt worden door een microbiële infectie. De ziekte van Crohn is een frequente aandoening die bij beide geslachten voorkomt, meestal tussen 20 en 40 jaar. De ontsteking zou auto-immuun zijn van aard. De symptomen zijn diarree en buikpijn, die vaak gepaard gaan met gewichtsverlies, vermoeidheid, koorts en rectale pijn. De ziekte verloopt via opstoten, en er kunnen zich zweren vormen. De ziekte van Crohn is een aandoening aan de darmen. Het is raadzaam een darm, nier en daarop volgend een leverreiniging te doen, zodat het lichaam zich kan herstellen.

 

Volgende Pagina


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *