Opgelucht ademhalen met Astma


U wilt gezonde, zuivere lucht inademen. Altijd en overal. In uw huis, slaapkamer, kantoor of andere binnenruimte.

Omdat gezonde lucht niet vanzelfsprekend is, we ons daardoor moe voelen, geen energie of lucht meer hebben. Niet alleen binnen, ook buiten is het niet vanzelfsprekend dat we opgelucht adem kunnen halen. Een frisse neus halen, terwijl de virussen, schimmels en bacteriën rond vliegen en het onze gezondheid schaadt. Problemen met de luchtwegen komen dan ook steeds vaker voor.

Een verdamper gevuld met AquaLyte pH Human verspreidt een droge mist die in korte tijd de lucht in uw ruimte zuivert, waardoor er geen schadelijke schimmel, virus of bacterie meer in de lucht van de behandelde ruimtes aanwezig is. Zo wordt en blijft de atmosfeer in uw woning, slaapkamer, kantoor of andere binnenruimte optimaal schoon en zuiver. Door AquaLyte pH Human, water met een verhoogde Redoxwaarde, door uw ruimtes te vernevelen, zuiveren we de lucht van schimmels, virussen en of bacteriën. Het resultaat: een frisse, gezonde lucht, die continu en optimaal wordt gezuiverd. U haalt vrijer adem.

Hooikoorts, allergieën of benauwdheid; het wordt in veel gevallen veroorzaakt doordat de lucht is vervuild. Zoals met pollen, waar hooikoortspatiënten veel last van hebben. Eén van de meest effectieve manieren om hooikoorts te bestrijden is met van schone lucht. Door het gebruik van een verdamper en AquaLyte Human zuiveren wij op natuurlijke wijze de lucht. Terwijl eerder schimmels, virussen en bacteriën door de lucht verspreid werden en voor allerlei ziektes en aandoeningen zorgden. Speciaal voor mensen met luchtwegproblemen is dit een uitkomst. Niet alleen wordt de lucht gereinigd, maar ook gezuiverd van nare geurtjes zoals tabaksrook, lucht van katten en honden, vogels etc.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *