Bruisen van energie (Lyme)


Je goed voelen, een goede conditie, een gezonde huid en bruisende energie begint bij gezond water.

 

Water is van levensbelang. Water zuivert, reinigt en het houdt ons in leven. Simpelweg omdat ons lichaam voor maar liefst 75 % uit water bestaat. Zonder water drogen we uit en krijgen we allerlei gezondheidsklachten. Als het gaat om de gezondheid is het heel belangrijk om de oorzaak van klachten te achterhalen. Raadpleeg altijd een arts om zeker te zijn wat de oorzaak van een ziekte of aandoening is.

Er zijn een aantal dingen die heel belangrijk zijn en waar ieder voor zichzelf de verantwoording kan nemen om gezond te zijn en te blijven! Voldoende drinken, ons zuur-base evenwicht weer in balans krijgen, ons lichaam reinigen van vergif en verstoppingen. Gezondheid komt van binnenuit het is daarom van belang om het lichaam weer in balans te krijgen.

De oorzaken van ziekten

Virusinfecties, Schimmels, Bacteriën, Verzuring, Vergiftiging (door slecht water, zoetstoffen en of medicijnen), Verstopping (nieren, darmen, gal- en leverstenen). Uiteindelijk heeft het allemaal te maken met balans. Onze gezondheid is gebaseerd op het in stand houden van ons inwendig milieu. Een belangrijke factor bij het in stand houden van een goede zuur-base balans is de gezonde darmflora. Onze energie heeft direct te maken met een gezonde darmflora, wanneer deze uit balans is voelen we ons vaak moe en futloos.

 

Borrelia Burgdorferi bacterie

Dankzij het natuurlijke afweersysteem (= immuunsysteem) kunnen bacteriën normaal gesproken niet in het lichaam binnendringen of worden daar onschadelijk gemaakt. Wanneer bacteriën overwoekeren en ons lichaam binnen dringen kunnen we daar flink ziek van worden, zoals van de Borrelia Burgdorferi bacterie. Lymeziekte, Lyme-borreliose of ziekte van Lyme, is een infectieziekte die veroorzaakt wordt door de bacterie Borrelia burgdorferi. Het is een vectorziekte die wordt overgedragen door de schapenteek Ixodes ricinus. Via de bloedbaan verspreidt de bacterie zich snel door het gehele lichaam, daarbij geholpen door zijn lange zwiepende staart.

 

AquaLyte pH Human rekent af met deze hardnekkige bacterie. Slechts 3% AquaLyte pH Human toegevoegd aan uw dagelijkse hoeveelheid water (1 – 1,5 liter) is voldoende om een goede conditie te krijgen en weer te bruisen van energie. Met AquaLyte pH Human verhoogt u de Redoxwaarde van uw drinkwater. Een hoge Redoxwaarde heeft als kenmerk dat het op natuurlijke wijze afrekent met virussen, schimmels en bacteriën. Virussen, schimmels en bacteriën gedijen niet bij een hoge Redoxwaarde. Dit is een effectieve manier om ziekten die terug te leiden zijn naar virussen, schimmels en bacteriën tegen te gaan.

Het gebruik van Aspartaam (light producten) wordt ten zeerste afgeraden! Het is belangrijk tenminste 1 – 1,5 liter water per dag te drinken met daaraan 3% AquaLyte pH Human toegevoegd. Voor een extra boost is het goed om daarnaast  0,5 liter water per dag met daaraan AquaLyte HimaLaya toegevoegd te drinken. Drink daarnaast gedurende 10 dagen 3x daags een borrelglaasjes AquaLyte pH Human (onverdund). Bij darmklachten is een darmreiniging aan te bevelen. Wikispecies


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *